HIFK Fan Club

IFK-fanien toiminta kasvoi kannattajaklubin kokoiseksi jo vuonna 1989, jolloin järjestettiin ensimmäinen fanimatka Hämeenlinnassa pelattuun vierasotteluun. 26. marraskuuta 1989 HPK-HIFK -ottelusta alkaneen vierasmatkailun aikana HIFK Fan Club on kuljettanut tuhansittain IFK-kannattajia vieraspeleihin omiaan kannattamaan. Faniklubin pääasiallinen toiminta on nykyisinkin keskittynyt pääasiassa vierasmatkojen järjestämiseen ja IFK:n kannustamiseen kaikissa otteluissa, mutta muutakin oheistoimintaa tulee olemaan.

HIFK Fan Clubin tavoitteena on laajentaa toimintaansa myös IFK:n muiden lajien pariin, joissa tunnelma on ottanut huimia harppauksia Stadin Kingien monipuolisen kannustuksen ansiosta. Fanikulttuurin leviäminen myös pienempien yleisömäärien IFK-lajeihin antaa vahvan pohjan koko fanitoiminnan kasvattamiseen. IFK:n tähtipaitoja tuetaan hienolla volyymillä jo jalkapallossa ja kiinnostavia SM-tason pelejä on tarjolla niin käsipallossa, kuin jääpallossakin. Tule rohkeasti kokeilemaan IFK:n kannustamista muissakin lajeissa!

Fan Clubin jäsenmaksu kaudella 2014-15 on viisi euroa ja jäseneksi voit liittyä IFK-fanisivuilla. Fan Clubiin liittyneet saavat numeroidut jäsenkortit, joita vastaan tarjotaan erilaisia jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme. KSB-Sportin myyntipisteet Jäähallissa tarjoavat 15 % alennuksen lähes kaikista IFK-fanituotteista. Fanikatsomon kausikortit myydään erikoishintaan vain Fan Club-jäsenille, samoin IFK:n jääpallo- tai käsipallo-otteluihin pääset alennettuun hintaan. Jäsenkortilla saat tarjoushintaisia ruoka- ja juoma-annoksia ravintola Viidessä Pennissä, sekä kampanjaetuja Groom-parturiliikkeissä. Fan Club-jäsenenä voit tilata Silver-tason ClubOne-kanta-asiakaskortin ilmaiseksi Tallink Siljalta. Apollo Live Club Forumissa tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn yökerhoon kahdelle jäsenkorttia näyttämällä.

Vieraspeleissä Fan Club tarjoaa alustavasti 13 mahdollisuutta matkustaa muihin liigakaupunkeihin IFK:n tueksi. Matkat tehdään pääsääntöisesti kahden linja-autollisen voimin, mutta monipuolisesta matkaohjelmasta löytyy myös hotellimatkat Vaasaan ja Ouluun sekä jopa risteily Tallinnaan. Perinteisin tuotteemme, IFK-megamatka tehdään vuorostaan Tampereelle Tappara-HIFK -otteluun lauantaina 13. joulukuuta. Matkan hinta ja muut yksityiskohdat ilmoitetaan myöhemmin. Kauden vierasmatkaohjelma esitellään täällä.

HIFK Fan Club tuomitsee ehdottoman jyrkästi kaikenlaisen väkivallan IFK:n otteluissa ja erityisesti niiden ulkopuolella. Suuret tunteet ja intohimo ovat fanittamisen happi ja sydämenlyönnit, mutta nämä tunteet tulee aina osoittaa positiivisesti oman joukkueen hyväksi. IFK-faneina esiinnymme aina oman joukkueemme väreissä, mikä edellyttää kaikilta asiallista käytöstä IFK:n maineen mukaisesti. IFK-paidan perinteisiin kuuluu, että osaamme myös kunnioittaa vastustajia, ilman alatyylisiä pilkkalauluja. Vaikka otteluissa ollaankin eri puolilla, voimia mitataan ainoastaan huutamalla eikä missään tapauksessa fyysisillä konflikteilla. Samoin taistelu kestää vain pelin ajan, loppusummerin jälkeen kaikilla on oikeutensa omaan suosikkijoukkueeseen.

Tälle kaudelle ja kaikille tulevillekin vuosille pyydämme jokaista IFK-fania keskittymään vain IFK:n kannattamiseen. Käytä siis tunteesi oikeaan suuntaan IFK:n tueksi, jolloin voit nauttia penkkiurheilun iloista vihaamatta muita, täysin samanlaisia, kiekkofaneja eri paidoissaan.

Aina IFK, vi älskar IFK!
HIFK Fan Club

Naisten jääkiekko

HPK - HIFK

19.08.2018 klo 14:00
Metritiski Areena, Hämeenlinna

Jalkapallo

HIFK - AC Kajaani

19.08.2018 klo 18:30
Telia 5G Areena

Jääkiekko

Hotellimatka JYP/Jukurit - HIFK

14.09.2018 klo 14:00
� Lis�tiedot
Elokuu 2018
Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Copyright � hifkfans.com - Logot Copyright � HIFK - Valokuvat Copyright � Marko Hannula, Samuli Seila & HIFK Fan Club Ulkoasu & Tekninen toteutus: Samuli Seila & HIFK Fan Club - Tuotanto: HIFK Fan Club