Lähteekö IFK mukaan uuteen liigaan, jos Sm-liiga hajoaa ?

Tässä forumissa keskustellaan HIFK:n joukkueesta yleisesti.

Moderators: Jude, Pate - B2REDS, Ylläpito, Jone

kukas siella
Posts: 83
Joined: Thu Aug 14, 2008 3:15 pm
Location: Hki

Lähteekö IFK mukaan uuteen liigaan, jos Sm-liiga hajoaa ?

Postby kukas siella » Fri Feb 06, 2009 8:43 pm

Pöllölaakson kiekkosivuilla on jotain snadia läppää siitä, että Sveamammat sanovat, että sm- liigaa uhkaa hajoaminen. Aiemmin viime syksynä oli jotain herjaa tälläisestä asiasta, että IFK ja muutama muu suomalainen jengi saattaisi lähteä messiin tähän perustettavaan liigaan. Onkohan tässä samanlainen tarina menossa tai alkamassa, kuten aikoinaan oli, että : " Nhl ostaa Tapparan tai Paul Coffey IFK:n paitaan" ? Niin teissäkin lukijoissa saattaa olla monta sellasta, joilla ei ole pienintäkään hajua edellämainituista mutta tälläistä puhuttiin aivan tosissaan 80- 90 luvun välissä. Ehkäpä IFK:n kumminkin kannattaisi pysyä ihan kotoisessa sm- liigassa vaikka siellä ei kovin paljon menestystä olekkaan tullut viime vuosina vaikka siellä on hra Bondas.

Fanimateriaali
Posts: 367
Joined: Fri Jan 12, 2007 7:05 pm

Postby Fanimateriaali » Fri Feb 06, 2009 8:53 pm

Mehän pärjättiin hyvin Nordic Trophyssa!
Varmasti menen katsomaan jos HIFK kohtaa Ruotsin tai Venäjän parhaat joukkueet. Ja jos pelataan vielä tosissaan, pisteistä ja mammonasta.
Valtteri Filppula hävityn HIFK -pelin jälkeen.
- Ne ei mielestäni ollut tänään missään parempia, toki he teki paremmin maaleja.
Lähde Ilta-sanomat

kukas siella
Posts: 83
Joined: Thu Aug 14, 2008 3:15 pm
Location: Hki

Postby kukas siella » Sat Feb 07, 2009 1:17 am

Fanimateriaali wrote:Mehän pärjättiin hyvin Nordic Trophyssa!
Varmasti menen katsomaan jos HIFK kohtaa Ruotsin tai Venäjän parhaat joukkueet. Ja jos pelataan vielä tosissaan, pisteistä ja mammonasta.
Sillä turnauksella ei olisi tämän kanssa mitään tekemistä. Mutta olipahan kliffa kuunnella rautakanslerin haastattelu ja sen täystyrmäys samantien. Jotainhan on pakko tapahtua. Kotoista liigaa ei todellakaan pysty, enää kehumaan, että se olisi se maailman toiseksi kovin liiga heti NHL:n jälkeen. Eiköhän Sveitsiläiset viimeistään opettanu ja näyttäneet sen tossa pari vk taaksepäin. Tottakai, minäkin menisin mielummin tsiigaamaan eri maiden huippujengejä mielummin, kuin Saipaa Tiistai illan räntäsateessa. Varmasti tää vaatii fyrkkaa ja toivon mukaan tätä, ehkä tulevaa liigaa skulattaisiin snadisti eri puitteissa missä nyt. Nyt vaan m... eikun sormet ja varpaat pystyyn, että ystävämme hra Bondas reagoi......... Ai mihinkä ? Voin antaa ilmasen tipin. Kasaamalla sellasen jengin, jolla kenties, ehkä olisi snadit tsargat skulata sitten niitä huippujengejä vastaan ja kenties, ehkä finnaamalla muutaman matsin. Trevor Doylelle vaan samantien viiden vuoden diili handuun, Mikäli joku ei sattuisi tietämään tai muistamaan kyseistä kaveria niin se hommattiin IFK:n aikoinaan, kun skulattiin silloista EHL sarjaa taisi skulata muutaman liigamatsinkin mutta oli vaikeuksia pärjätä säpinässä silloin 17 v Jani Ritaa vastaan paikallisväännössä. Näistä kansainvälisistä sarjoista, kun ollaan montaa mieltä mutta itse muistan elävästi yli neljätuntisen matsin Manchester Stormia vastaan. meni taas snadisti aiheen ohi mutta kliffahan näitä on muistella tai sitten ei. Itse tälle liigalle, jos se perustetaan näytän vihreää valoa mutta paljon pitää tapahtua sitä ennen.

Kontra
Posts: 101
Joined: Sun Nov 26, 2006 10:56 pm
Location: Ypäjä

Re: Lähteekö IFK mukaan uuteen liigaan, jos Sm-liiga hajoaa

Postby Kontra » Sat Feb 07, 2009 3:33 am

kukas siella wrote: Ehkäpä IFK:n kumminkin kannattaisi pysyä ihan kotoisessa sm- liigassa vaikka siellä ei kovin paljon menestystä olekkaan tullut viime vuosina vaikka siellä on hra Bondas.


Juu,menisin kyllä katsomaan otteluita jossa rahamiehet pelaa, mutta suosikkijoukkuettani en kyllä taitaisi mennä jollei hiukan tahti muuttuisi ennen sitä.SM liiga Ässineen ym on vähän eri tasoa kuin sellaiset kovan rahan turnaukset ja liigat.

Lähinnä naurattaa nuo yhdistymiskirjoitukset ja sm liigan kulahtamispelottelut.

Se on aivan varmaa että JOS kävisi niin, kaikki hyvät pelaajat varmasti ostettaisiin johonkin kunnon seuraan kovalla rahalla, johon yhdelläkään suomiseuralla (paitsi ehkä hjallis och sibbo boot) olisi varaa.Ja niistä taistelisi aika monta "liigaa" ryssiä ja sveitsiä myöten.Noh, meille jäisi jämät, vähän niinkuin on jo nykyään käynyt.Mutta meillä on kovatasoinen liiga joka varmasti toimii monelle ulkolaisellekin hyvänä alustana.

Vaikka en tiedä paljonko sitä nhl-sovietunion-switcherland linjalla arvostetaan.Hynät tulee siitä miten tekee maaleja..
-Born to Lose, Live to Win-

ThereIsOnlyOne
Posts: 360
Joined: Fri Jan 04, 2008 11:27 pm
Location: Helsinki

Re: Lähteekö IFK mukaan uuteen liigaan, jos Sm-liiga hajoaa

Postby ThereIsOnlyOne » Sat Feb 07, 2009 6:15 pm

kukas siella wrote:Onkohan tässä samanlainen tarina menossa tai alkamassa, kuten aikoinaan oli


Vähän samankaltaiset fiilikset itsellänikin. Ennen legendaarisen kauden 1997-1998 alkua Hjallis Harkimohan puhui että narrit pelaavat NHL:ssä vuonna 2001.
PUNAINEN STADI

Rumapoika
Posts: 186
Joined: Fri Dec 01, 2006 2:16 am
Location: Itä-Vantaa

Re: Lähteekö IFK mukaan uuteen liigaan, jos Sm-liiga hajoaa

Postby Rumapoika » Sun Feb 08, 2009 2:25 pm

ThereIsOnlyOne wrote:
kukas siella wrote:Onkohan tässä samanlainen tarina menossa tai alkamassa, kuten aikoinaan oli


Vähän samankaltaiset fiilikset itsellänikin.


Return to “Joukkue”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron