HIFK-Jokerit 16.9. 2010

Tässä forumissa keskustellaan HIFK:n otteluista.

Moderators: Jude, Pate - B2REDS, Ylläpito, Jone

-BR-
Posts: 36
Joined: Tue Oct 24, 2006 4:57 pm
Location: HELSINKI

HIFK-Jokerit 16.9. 2010

Postby -BR- » Wed Sep 15, 2010 1:40 pm

Huomenna se sitten starttaa, odotettu liigakausi! 0/

TUNNUSTA VÄRIÄ!
Eli huomisessa paikallismatsissa on kaksi TIFOa (4 x 4,5 m ja 1,5 x 7 m) ja ne otetaan esille heti kotijoukkueen tultua jäälle. Tulkaa siis paikoillenne ajoissa! Nämä lakanat ovat esillä siihen asti, kunnes kiekko tippuu jäähän. Eli jos sinulla on lippu B5-katsomoon, lakanat peittävät pari minuuttia näkyvyytesi... Suotavaa olisi myös, että kaikki hallille saapuvat kotijoukkueen kannattajat pukeutuisivat väriä eli punaista tunnustaen. Kaikki heilutusliput ovat myös erittäin tervetulleita!

ELI LIPUT MESSIIN, PUNAISTA PÄÄLLE JA ÄÄNET AUKI!

Kohta mennään! =)
Jos sä et snaijaa, ni skaffaa joku toinen tsetti!

Nordis
Posts: 60
Joined: Wed Oct 21, 2009 11:02 pm

Re: HIFK-Jokerit 16.9. 2010

Postby Nordis » Wed Sep 15, 2010 4:17 pm

-BR- wrote:Kohta mennään! =)

On tätä taas odotettu! Eiköhän tämän palstankin olisi aika jo herätä?
STADIN KINGIT - IFK!

Jan79
Posts: 115
Joined: Tue Dec 05, 2006 1:30 pm

Re: HIFK-Jokerit 16.9. 2010

Postby Jan79 » Wed Sep 15, 2010 11:15 pm

Hiljaista on palstalla ollut.. Onko pelkoa tulevasta vai herääkö porukka vasta viime hetkillä eloon?

Hieman jännittää tuo kauden aloitus. Ensimmäiset pelit saattaa kääntyä mihin suuntaan vain.. Niinhän sitä sanotaan että joulu tauon jälkeen alkaa vasta tosi pelit. Mutta mikäli tarpeeksi taapertaa syksyllä, ei muita joukkueita oteta välttämättä enää pisteissä kiinni. Ja huonommat pisteet taas saattaa koitua ikäväksi mikäli play offeihin pääsee..

Kuten jo toisaalla kirjoitin.. Olen odottanut Hifk:n osalta ehkä agressiivisempaa liikehdintää pelaajamarkkinoilla. Pari vuotta on menty verkkaisella ja rauhallisella odottavalla tyylillä ja tulokset ei kyllä mairittele. Saa nähdä miten joukkue tällaisenaan pääsee vauhtiin.

Mitä tekee Ville Peltonen? Saako Ville psyykattua koko joukkueen hurjaan vauhtiin? Tuleeko Riksmanista liigan ykköstorjuja? Ottaako Granlund millaista roolia joukkueessa? Kysymyksiä on koko joukkue täynnä..

Mutta nyt se taas alkaa..

Koivuzio
Posts: 241
Joined: Thu Sep 13, 2007 5:32 pm

Re: HIFK-Jokerit 16.9. 2010

Postby Koivuzio » Thu Sep 16, 2010 1:03 pm

Joo täällä heräillään vasta kauden alussa.

Illan kokoonpano:

Peltonen - Granlund - Haataja
Vallin - Kousa

Töykkälä - Wirtanen - Petrell
Söderholm - Kurvinen

Ahtola - Ramstedt - Kuhta
Järventie - Kankaanperä

Järvinen - Piiparinen - Pöysti

Lundell / Niemi

Riksman kuumessa, Janne aloittaa :(
Last edited by Koivuzio on Thu Sep 16, 2010 1:38 pm, edited 1 time in total.

Koivuzio
Posts: 241
Joined: Thu Sep 13, 2007 5:32 pm

Re: HIFK-Jokerit 16.9. 2010

Postby Koivuzio » Thu Sep 16, 2010 1:38 pm

IFK - Jokerit klo 18.30

SM-liigakausi starttaa tänään huippuottelulla IFK-Jokerit. Vastakkain ovat kaksi toisilleen niin rakasta verivihollista, jotka molemmat hakevat mahdollisimman hyvää starttia liigakaudelle, mutta myös Stadin herruutta. Petolaumalla on Stadin herruuden valtikka vahvasti kainalossa edellisien kausien perusteella - tänään tilanne kuitenkin nollataan ja vain voitot lasketaan.

IFK-luotsi Kari Jalonen sai hyviä uutisia viikonloppuna, kun Juha-Pekka Haataja tervehtyi kreivin aikaan. Jalonen kertoi laittavansa Haatajan Mikael Granlundin kenttään, jonka toisella laidalla nähdään Ville Peltonen. SM-liigan kovimmaksi ennakoitu ketju ei ole vielä ehtinyt olemaan pitkään yhdessä, mutta kun yhdistetään valtava määrä taitoa, kokemusta, vauhtia ja nuoruuden intoa, niin mikä estää tuloksen syntymisen välittömästi!?

Illan vastustaja Jokerit on varmasti valmiina. Keväällä joukkueeseen pestattu, kultasormi Jarmo Kekäläinen saa ”jalkansa märäksi”, kuten amerikkalainen termi kuuluu, kun narripakka tulee avausottelussa vierailulle Nordenskiöldinkadulle. Joukkueesta löytyy tukku kovia nimiä, joita kannattaa seurata tarkasti; Ossi Väänänen, Ben Eaves, Teemu Pulkkinen, Jukka Hentunen ja Esa Pirnes. Maalivahtipeli on vielä kysymysmerkki, sillä ainakaan Mika Järvisellä ei ole kokemusta loppuunmyydystä paikallispelistä Petoluolassa.

Peltosen pitkä odotus päättyy

IFK:n Ville Peltonen pelaa tänään ensimmäisen SM-liigaottelunsa kilpipaidoissa sitten kevään 1995. Peltonen kertoi aamujäiden jälkeen petolauman olevan nälkäinen ryhmä, joka tulee ensimmäiseen erään vauhdilla ja kovilla taklauksilla. Omat odotukset pelin suhteen kapteenilla ovat niin kovat, että päiväunien kanssa saattaa tulla vaikeuksia.

- Kyllä tässä on sellaista latausta havaittavissa, ollaan valmiina varmasti. Aina näissä ekoissa peleissä on paljon tunnetta mukana ja tärkeintä on, että tehdään paljon asioita jäällä, tehdään koko ajan eikä lamaannuta millään lailla. Energiaa, energiaa, lupasi petolauman kapteeni.

Peltonen lähetti omat terveisensä myös IFK-faneille

- Tervetuloa tänne ja kannustamaan. Meillä on Suomen parhaat fanit ja vaativat fanit, vaativa yleisö, mutta se on todellakin se extra kenttäpelaaja silloin kun me saadaan homma rullaamaan ja tehdään hommia, hehkutti Peltonen

Villen koko haastattelun näet tästä.

Muidenkin IFK-laisten pitkä odotus päättyy tänään, sillä edellinen paikallispeli Nordenskiöldinkadulla pelattiin niinkin kauan aikaa sitten kuin joulukuun alussa. Nyt saa jälleen pukea punaista päälle ja saapua hallille, jossa punainen meri on tänään liekeissä. IFK-Jokerit klo 18.30. Kannattaa tulla ajoissa paikalle!

Kokoonpano

Päivän kirjaimellisesti kuumin uutinen on maalivahti Juuso Riksmanin poissaolo. Riksman on kuumeessa ja niinpä tolppien välissä nähdään kokenut Jan Lundell. Granlundin ketjussa laidoilla viilettävät Ville Peltonen ja Juha-Pekka Haataja, pakkeinaan Vallin ja Kousa. Työteliäs Petteri Wirtanen saa laidoilleen Lennart Petrellin ja Joni Töykkälän. Pakkeina nähdään Toni Söderholm ja Mikko Kurvinen. Teemu Ramstedtista löytyy tulivoimaa vaikka muille jakaa. Nuori Niko Piiparinen saa laidoilleen Turo Järvisen ja Eetu Pöystin.

Ottelusta sivussa:

Juuso Riksman, Max Wärn, Robert Nyholm, Rony Ahonen, Teemu Tallberg, Ilari Melart, Eddie DelGrosso ja Siim Liivik.

http://www.hifk.fi/uutiset/ifk_jokerit_matsin_ennakko3
Last edited by Koivuzio on Thu Sep 16, 2010 4:04 pm, edited 1 time in total.

Ylläpito
Site Admin
Posts: 285
Joined: Mon Oct 23, 2006 6:04 pm
Contact:

Re: HIFK-Jokerit 16.9. 2010

Postby Ylläpito » Thu Sep 16, 2010 3:01 pm

Kokonaista tekstiä ei ole mitään tarvetta lainata.
-Ylläpito
www.hifkfans.com

Koivuzio
Posts: 241
Joined: Thu Sep 13, 2007 5:32 pm

Re: HIFK-Jokerit 16.9. 2010

Postby Koivuzio » Fri Sep 17, 2010 9:42 am

Kaksi erää jaksetiin pelata, kolmaskin olikin lepsuilua ja narrit pääsivät peliin mukaan kavennusmaalilla. Avauspeliksi kyllä hyvä peli IFK:lta ja monta hienoa maaliakin nähtiin. Tunnelma oli loistava ja IFK:n peli näytti hyvältä jo heti ekassa vaihdossa. Janne pelasi maalissa hyvin, vaikka ennen ottelua pelottikin miten käy, kun ykkösmaalivahti puuttui kokoonpanosta kuumeen takia.

IFK:n parhaita ehdottomasti MG:n johtama ketju.

Tänään Bluesin kimppuun Barona Areenalla. 4Sportpro ja Nelonen sport kanavat näyttävät muuten ottelun.

Nordis
Posts: 60
Joined: Wed Oct 21, 2009 11:02 pm

Re: HIFK-Jokerit 16.9. 2010

Postby Nordis » Fri Sep 17, 2010 2:34 pm

Vahnin Kaunein Meidän
STADIN KINGIT - IFK!


Return to “Ottelut”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron