Varauslomake
Hotellipaketti

HIFK Stoge
Tapahtuma-alue (www.ulkojaat2016.fi)

 

Ulkojäät 2016
Ilves - HIFK
La
17.12.2016 klo 17:00
Sorsapuisto, Tampere (Salhojankatu 56)

Matka+lippu C-katsomo 45 €
Matka+lippu B-katsomo 52 €
Nettivarauksiin lisätään 2 € toimituskulut / tilaus

Pelkkä lippu 25 / 32 € (C / B-katsomo)
Pelkkä matka 20 €
Nettivarauksiin lisätään 2 € toimituskulut / tilaus

Liigan suositut ulkoilmaottelut saavat jatkoa – peräti kaksin kappalein. Tapahtuman nimi on Ulkojäät 2016 ja se järjestetään Tampereella Sorsapuistossa tänä vuonna 16. ja 17. joulukuuta. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat rakkaat kiistakumppanit Ilves ja Tappara, toisessa perinteikkäät Ilves ja HIFK.

Sorsapuiston tekojään ympärille rakennettavan tapahtuma-alueen yleisökapasiteetti on noin 13000 katsojaa. HIFK Fan Clubille myönnetty lippukiintiö on 4000 lippua, joista noin 2000 paikkaa on C-katsomoon (32 € / kpl) ja noin 2000 paikkaa B-katsomoon (39 € / kpl)

Tampereelle järjestetään kaikkien aikojen suurin fanimatka, kun tilausjuna kuljettaa paikalle jopa tuhat IFK-kannattajaa Helsingistä. HIFK Stoge on kaikille avoin yhteiskuljetus Helsingistä Tampereelle. 25.10. alkaen myytävissä matkapaketeissa on mukana junakuljetus sekä pääsylippu C/B-katsomoon. Jos olet hankkinut matsilippusi jo ennakkoon, pelkkä menopaluu-junamatka myydään hintaan 20 € / hlö.
 

Matkalle on saatavilla myös hotellipaketti sisältäen matkat ja majoituksen.


VARAA MATKA- JA PÄÄSYLIPPUSI
TÄLLÄ LOMAKKEELLA.


Tampereen rautatieasemalta on vain 700 m matka tapahtuma-alueelle, joten junamatkan jälkeen Kalevan suuntaan järjestetään yhteinen fanimarssi IFK-katsomoon.


Hotellipaketti

HIFK Fan Club on neuvotellut 150 hengen kiintiön Holiday Inn -hotelliin niille, joita kiinnostaa viettää lauantai-iltakin Tampereen maisemissa. Holiday Inn Central Station on aivan Tampereen asema-aukion reunassa, Hämeenkadun itäpäässä. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Sorsapuiston tapahtuma-alueen ja kaupungin keskustan puolivälissä.

Hotellipaketti matsilipun kanssa (C-katsomo) maksaa 110 € / hlö, tai ilman matsilippua 85 € / hlö. Pakettiin sisältyy majoituksen ja hotelliaamiaisen lisäksi menopaluu-kuljetukset lauantaina HIFK Stogen kyydissä sekä sunnuntaina reittilähdöllä Tampere-Helsinki.

Hotellipaketin hinta on voimassa jaetussa kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huone 40 € lisämaksusta, tai kolmas henkilö lisävuoteessa 20 € alennuksella.

Hotellimajoitukset varataan ilmoittautumislomakkeella.