HIFK Fans Sähkeet – vko 10 - HIFK Fan Club

HIFK Fans Sähkeet – vko 10

03.03.2019 11:21

RUNKOSARJAN RATKAISUVIIKOT

Runkosarjaa on pelaamatta enää 5 peliä, ja HIFK on ottanut loikan kuntopuntarien huipulle. Sarjataulukossa tasainen pistetilanne sijoilla 4-8 tarjoaa parhaiten onnistuneelle kotiedun välieriin, mutta parilla tappiolla kohtalona saattaa olla jopa pudotuspelien karsintakierros. Nelospaikan suhteen tärkein matsi käydään nyt keskiviikkona, kun tasapisteissä IFK:n kanssa oleva Pelicans saapuu Nordikselle puolustamaan nelossijaansa. Jengi ansaitsee täyden tuen täydeltä kotihallilta, joten tule mukaan kannustamaan ja osta lippusi ennakkoon.

Lauantaina 9.3. HIFK osallistuu myös kakkospaikan ratkaisemiseen. Viimeisillä kierroksilla IFK kohtaa TPS:n sekä Tapparan, jotka kiistelevät liigan hopeatilasta tällä hetkellä 7 pistettä IFK:n edellä. Kotihallissaan IFK on voittanut 12 ottelua edellisestä 14 pelistä, ja viikonlopun kuntoa tulee testaamaan TPS. Taas on hyvä hetki tarjota reilusti tukea kotikatsomosta, osta lippusi Ticketmasterista.

Ratkaisupeleissä HIFK Fan Club järjestää fanimatkat myös arkipäivien vieraspeleihin. Bussit ovat lähtövalmiudessa niin perjantaina Hämeenlinnaan kuin tiistaina Tampereellekin. Buukkaa omat paikkasi mahdollisimman pian niin saadaan matkat varmistettua ajoissa!

SEURAAVA FANIMATKA
HPK - HIFK
Pe 8.3. klo 18:30 Ritari Areena, Hämeenlinna

Naistenpäivän kunniaksi kaikille naisille erikoishinta 20 €/hlö (sis. matka+lippu)

Matka + seisomalippu 30 € (Fan Club-jäsenhinta 25 €)
Pelkkä matka 15 €
Pelkkä lippu seisomaan 10 €

Lähtö: Elmo Sport Bistro klo 16:00
Saapuminen Hämeenlinnaan n.17:40
HPK - HIFK klo 18:30
Paluu: n. klo 22:30

Matkan hinta sisältää meno-paluu bussikuljetuksen laadukkailla Lehtimäen Liikenteen turistibusseilla sekä seisomapaikkalipun G-katsomoon. Matsilipun voit varata myös ilman bussikyytiä, tai pelkän kyydin, jos olet jo hankkinut matsilipun muualta. Pääsyliput jaetaan fanibussin saavuttua pelipaikalle noin 45 min ennen ottelua. Paikkoja on varattu 130 IFK-kannattajalle.

VARAA PAIKKASI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA. VARAUSAIKA PÄÄTTYY KE 6.3. KLO 21:00.

HIFK FANS MINIGOLF CLASSIC

Lauantai 9.3. West Coast Minigolf, Yrjönkatu 24

HIFK Fan Clubin perinteinen minigolf-turnaus järjestetään tällä kertaa poikkeuksellisesti talvikaudella. Kisapaikkana on West Coastin sisärata, missä erikoistunnelmaa luo hohtovalaistus.

Lauantaina 9.3. Minigolf Classic-turnaus pelataan ennen HIFK-TPS kotimatsia. Voit valita jonkin kolmesta ajankohdasta, porukka jaetaan toiveiden mukaisesti aloittamaan klo 12, 13 tai 14. Pelikierros kestää enintään 2h eli viimeisestkin pääsevät kohti Jäähallia noin neljältä.

Varaa paikkasi / ajankohtasi ilmoittautumislomakkeella.

Osallistumismaksu on 12 € / hlö vain Fan Club-jäsenkortin esittämällä. Normaali hinta 14 € avoimessa sarjassa.

RUNKOSARJAN VIIMEINEN FANIMATKA

Tappara – HIFK
Ti 12.3. klo 18:30
Hakametsä, Tampere

Matka+seisomalippu 40 €
Fan Club-jäsenhinta 35 €
Pelkkä lippu seisomaan 10 €
Pelkkä matka 30 €

Lähtö: 15:00 Elmo Sport Bistro
Paluu: n. klo 23:30

Matkan hinta sisältää meno-paluu bussikuljetuksen laadukkailla Lehtimäen Liikenteen turistibusseilla sekä seisomapaikkalipun D1-katsomoon. Matsilipun voit varata myös ilman bussikyytiä, tai pelkän kyydin, jos olet jo hankkinut matsilipun muualta.

VARAA PAIKKASI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA. VARAUSAIKA PÄÄTTYY SU 10.3.

MESTARUUSRISTEILY 2019

Jokavuotinen kauden päätöstapahtuma purjehditaan tänä vuonna Silja Europalla torstaina 9.5. IFK-Faniristeily lähtee Helsingin Länsiterminaali 1 klo 18:30, paluu Helsinkiin perjantaina 10.5. klo 16:00.

Liput faniristeilylle myydään hyttipaketteina 1-4 hengelle kaikissa IFK:n kotipeleissä F1-Fanipisteessä sekä email-varauksina tilisiirtoa vastaan. Katso hinnat ja lisäohjeet varauksen tekemiseen täältä.

HIFK+ VERIRYHMÄN VERENLUOVUTUSTILAISUUS KE 27.3.

Onko sinulla HIFK veressä? Luovuta sitä muillekin!

Yhteinen verenluovutustilaisuus ke 27.3. klo 15:00-19:00 Veripalvelu Sanomatalo

HIFK Fan Club on perustanut HIFK+ veriryhmän, jonka tarkoituksena on kannustaa kaikkia IFK-kannattajia yhteisesti luovuttamaan verta sitä kipeästi tarvitseville. Verenluovutus voi pelastaa ihmishenkiä onnettomuuden tai sairauden jälkeen. HIFK+Veriryhmässä pystymme auttamaan yhdessä, tärkeän asian puolesta.

Keskiviikkona 27.3. Veripalvelun toimipisteessä Sanomatalossa on jälleen tilaisuus luovuttaa verta – jos pumppu vielä toimii kiihkeiden puolivälierien jälkeen.

Luovuttamista harkitsevien kannattaa tutustua verenluovutusedellytyksiin osoitteessa www.sovinkoluovuttajaksi.fi tai kysyä lisätietoa maksuttomasta verenluovutusinfosta, puh. 0800 0 5801 (arkisin klo 8−17). Soveltuvuus arvioidaan lopullisesti paikan päällä. Verenluovutus on aina vapaaehtoista.

VIERASPELIT SUORANA LÄHETYKSENÄ ELMO SPORT BISTROSSA

Sanomatalon 2. kerroksessa sijaitseva Elmo Sport Bistro näyttää kaikki IFK-ottelut suorana lähetyksenä pääscreeniltä. Sohvaryhmä parhailta paikoilta on varattu IFK-faneille, joten nyt kannattaa kerääntyä porukalla jännittämään vieraspelien tuloksia, jos et jostain syystä ole lähdössä mukaan fanimatkalle.

HIFK Fan Club-jäsenkortilla saat kaikki talon VEP-edut ruokien ja juomien hinnoista, näytä fanikortti ennen tilauksen tekemistä!
(182)
Lokakuu 2019
Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Copyright � hifkfans.com - Logot Copyright � HIFK - Valokuvat Copyright � Marko Hannula, Samuli Seila & HIFK Fan Club Ulkoasu & Tekninen toteutus: Samuli Seila & HIFK Fan Club - Tuotanto: HIFK Fan Club