Pelikieltoja lauantain European Trophy-ottelusta (päivitetty 11.9.) - HIFK Fan Club

Pelikieltoja lauantain European Trophy-ottelusta (päivitetty 11.9.)

05.09.2012 16:21

Puolustaja Ilari Melart sai kahden ottelun pelikiellon käytyään käsiksi Jokereiden hyökkääjään Jarkko Ruutuun lauantaina 1.9. pelatussa European Trophy-turnauksen ottelussa Jokerit-HIFK. Puolustajat Mikko Jokela ja Juuso Salmi sekä hyökkääjä Siim Liivik saivat yhden ottelun mittaiset pelikiellot. Jokela tappeli Jokereiden Jani Ridan kanssa, Liivik Ruudun kanssa ja Salmi kävi Ilari Filppulan kimppuun. Pelaajat kärsivät pelikieltonsa huomenna, kun HIFK isännöi ruotsalaista Färjestads BK:ta. Melart on sivussa myös 22.10. pelattavasta vierasottelusta Frölunda Indiansia vastaan.

SM-liiga julkisti pelikiellot European Trophy-ottelusta

SM-liiga julkisti tänään pelikiellot lauantaina 1.9. pelatusta European Trophy-ottelusta Jokerit-HIFK. Puolustaja Juuso Salmi sai kahdentoista ottelun pelikiellon ja puolustaja Ilari Melart kuuden ottelun pelikiellon, kuten myös hyökkääjä Siim Liivik. Päävalmentaja Pasi Sormunen huilaa kahdeksan ottelua. Lisäksi HIFK:lle määrättiin 25000 euron sakot.

- Lauantai 1.9. ei ollut hyvä päivä suomalaiselle jääkiekolle. Ottelussa nähtiin valitettavia ylilyöntejä - asioita, joiden ei missään olosuhteissa pitäisi kuulua jääkiekkoon. Helsingin IFK pahoittelee tapahtumia syvästi.

- European Trophyn ja SM-liigan kurinpitoryhmän rangaistukset on jaettu. IFK:lle osoitetut rangaistukset ovat kovat, mutta otamme ne vastaan. Selvää on, että koston kierre on nyt katkaistu.

- Vetoan myös molempien joukkueiden kannattajiin ja faniryhmiin. Lätkä on nastaa ja sen tulee olla nastaa niin yleisölle, yhteistyökumppaneille kuin pelaajillekin. Keskitytään kannustamaan omiamme siten, että kaikki ikään, rotuun tai sukupuoleen katsomatta voivat aidosti nauttia tästä hienosta lajista. Uskon, että jokainen pelaaja niin IFK:sta, Jokereista kuin muistakin liigajengeistä yhtyy tähän vetoomukseen. Let’s play hockey!
, sanoo Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen seuran tiedotteessa.

SM-liiga alkaa torstaina 13.9., kun HIFK ja Jokerit kohtaavat Helsingin Jäähallissa klo 18:30 alkavassa ottelussa.

SM-liigan kurinpitopäätös
(3956)
Tammikuu 2020
Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Copyright � hifkfans.com - Logot Copyright � HIFK - Valokuvat Copyright � Marko Hannula, Samuli Seila & HIFK Fan Club Ulkoasu & Tekninen toteutus: Samuli Seila & HIFK Fan Club - Tuotanto: HIFK Fan Club