Oy HIFK-Hockey Ab:lle uusi hallitus - HIFK Fan Club

Oy HIFK-Hockey Ab:lle uusi hallitus

08.04.2009 12:26

Harri Tuohimaan ilmoitettua työhönsä liittyvästä ulkomailla asumisesta ja sen myötä esteellisyydestä toimia yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja jäsenenä, Oy HIFK-Hockey Ab:n ylimääräinen yhtiökokous vapautti hänet kiitoksin tehtävästään ja valitsi uuden hallituksen loppukaudelle 2008-2009.

- Vaikka tilivuoden päätökseen ja varsinaiseen yhtiökokoukseen on matkaa enää muutama kuukausi, halusin että uusi hallitus pääsee aloittamaan työnsä heti, kertoo Harri Tuohimaa. Työ IFK:n eteen on mieluisaa, mutta sekä taloudellinen suhdanne että tämän vuoden menestymättömyys vaativat nyt ihmisiä, jotka voivat panostaa heti ja nyt minua enemmän hallitustyöhön.

Uuteen hallitukseen valittiin vanhoina jäseninä Timo Everi ja Alexander Lindholm sekä uusina jäseninä Oy Anglo-Nordic Ab:n toimitusjohtaja Leo-Dan Bensky, ekonomi Jaakko Marttinen ja lakimies Kaj Swanljung. Järjestäytymiskokouksessaan hallitus valitsi HIFK-Hockey:n puheenjohtajaksi yksimielisesti Timo Everin. 65-vuotias Marttinen pelasi HIFK:ssa vuosina 64-79 ja on sen jälkeen toiminut mm. myyntitehtävissä paperialalla. Hän on myös istunut jalkapallojoukkueen FC Lahden pääomistajan FCL Capital Oy:n hallituksessa. 52-vuotias Swanljung työskentelee juristina Roschier Asianajotoimisto Oy:ssä.

- Uusi hallitus edustaa entistä laaja-alaisemmin sekä uutta laajentunutta omistuspohjaa että osaamista. Hallituksella on edessään sarkaa sekä pidemmän aikavälin menestystekijöiden että tulevan kauden taloudellisen pohjan turvaamiseksi. Pidemmällä aikavälillä tämä tarkoittaa Harri Tuohimaan hallituksen linjaamaa liiketoimintaympäristön kehitystyötä. Lyhyellä aikavälillä sekä operatiivisen johdon tukemista että muun muassa suunnatun osakeannin eteenpäinvientiä, kertoo hallituksen puheenjohtaja Timo Everi.

- Uskon, että olemme katsoneet päättyneen kauden sarjataulukkoa tarpeeksi ja että tunnemme hyvin IFK-kannattajien tuntoja useamman isompaan tai pienempään pettymykseen päättyneen kauden jäljiltä. Lähdetään eteenpäin nöyryyden kautta, mutta taistelutahtoisina, sanoo Timo Everi.Timo Everi (vas.) korvaa Harri Tuohimaan hallituksen puheenjohtajana.
(7792)
Tammikuu 2020
Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Copyright � hifkfans.com - Logot Copyright � HIFK - Valokuvat Copyright � Marko Hannula, Samuli Seila & HIFK Fan Club Ulkoasu & Tekninen toteutus: Samuli Seila & HIFK Fan Club - Tuotanto: HIFK Fan Club